Írjon nekünk

CAPTCHA code

SN Prime Könyvelőiroda

  • Címünk: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 109.
  • Kérjük, mielőtt felkeresné irodánkat minden esetben egyeztessen időpontot alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
  • Telefon: (30) 785-0580

Hívását az alábbi időszakokban várjuk

  • Hétfő - Péntek: 10-22
  • Szombat: 10-20
  • Vasárnap: 10-17

Kedves Érdeklődő!

Hisszük, hogy megoldhatatlan problémák nincsenek, csak megoldásra váró feladatok.

A könyvelést, mérlegképes könyvelőként végezzük. Multinacionális cégcsoportnál szerzett 10 éves teljes körű számviteli szakmai, vezető könyvelői, pénzügyi és adózási területen szerzett tapasztalatainkat, az elmúlt 5 évben együtt egy erős csapatot alkotva szereztük.

Rendszeresen frissítjük tudásunkat, képezzük magunkat, hogy mindig naprakész információkkal tudjunk szolgálni partnereink részére.

A sok tapasztalatot, amit itt sikerült elsajátítanunk, megtanulnunk az évek folyamán szeretnénk saját vállalkozásunkban kamatoztatni, így összedugtuk a fejünket, terveztünk, szerveztünk és így született meg az ötlet. SN Prime Könyvelőiroda… Miért is ne csinálhatnánk meg magunknak az üzletet, egy olyan helyet, ahova az emberek, vállalkozások bizalommal fordulhatnak a könyvelőjükhöz és igyekeznek a legjobb megoldásokra törekedni, rugalmasnak lenni és az ügyfelek érdekeit a legeslegfontosabbnak tekinteni.

Ügyfélbarát könyvelőprogrammal dolgozunk, amennyiben igényt tart rá webes felületünkön keresztül számos információt kérdezhet le cége könyveléséről.

Blogunkban időről-időre közzé tesszük a fontosabb jogszabályi változásokról szóló közleményeket cégalapítás, adózás és könyvelés kapcsán.

Ha szeretné, hogy egy rugalmas csapattól, jó áron, minőségi szolgáltatást kapjon és emellett megbízható, képzett szakemberekre bízza a pénzügyei intézését, könyvelését vegye fel Velünk a kapcsolatot a hét bármely napján!

Üdvözlettel,

Sebők Ildikó és Nagy Bianka