Mérlegképes könyvelőink a könyvelésen, adózáson és beszámolókészítésen túl különböző menedzsment riportok, jelentések elkészítésével segítik a vállalkozását érintő pénzügyi döntések meghozatalában is.

Menedzsment riportok, jelentések

Bizonyára Ön is szereti pontosan látni, hogyan alakul vállalkozásának teljesítménye. Könyvelőink előre egyeztetett tartalmú, rendszeres riportokban tájékoztatják vállalkozása meghatározó mutatóinak alakulásáról, így ezek ismeretében jobb üzleti döntéseket hozhat.

Nincs szüksége saját nyilvántartások vezetésére, könyvelési rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink közreműködésünk nélkül, bármikor lekérdezhetik vállalkozásuk legfontosabb könyvelési adatait. Többek között láthatja, milyen kifizetetlen számlái vannak, partnerei eleget tettek-e fizetési kötelezettségüknek, de akár projektenként is lekérheti árbevételét vagy költségeit is.

Szereti tudni, hogyan teljesít vállalkozása?

Ha minket választ, főbb könyvelési adatait éjjel-nappal lekérheti.

Érdekel!

Hitelkérelem

Gyakran hitelekre van szükség a vállalkozás bővítéséhez. A bankok általában bonyolult nyomtatványok kitöltését várják el a hitelkérelmet benyújtó cégektől.

Bízza ránk a feladatot: hitelkérelméhez kitöltjük a hitelintézet által kért mérleg és eredménykimutatás adatokat, elkészítjük cash-flow kimutatását, megadjuk a vevő-szállító analitikákat, korfákat, meglévő banki, zálogterheltségi, lízing, beruházási adatokat, stb.

Üzleti terv

Üzleti tervre lehet szüksége vállalkozása beindítása előtt, hogy felmérje, a tervezett tevékenység milyen várható bevételeket és költségeket eredményez majd, milyen beruházásokra kell felkészüljön és egyáltalán érdemes-e belevágni egy új cég létrehozásába.

Már működő vállalkozásoknál egy új tevékenységi kör, egy nagyobb beruházás vagy egy új befektető bevonása indokolhatja az üzleti terv elkészítésének igényét.

Szeretne adatokat kapni cége működéséről?

Kérje adatszolgáltatásunkat könyvelési adataiból!

Mikor hasznos a cégátvilágítás?

Egy már működő vállalkozás megvásárlását tervezi? Szeretné tisztán látni, hogy a cég beszámolójában szereplő számok mit jelentenek, mire számíthat pénzügyi szempontból? A cégátvilágítás során könyvelőink átnézik a megvásárolandó cég pénzügyi és számviteli információit, adókockázatát. Így egy jogi átvilágítással kiegészítve megalapozott információkhoz juthat arra vonatkozóan, hogy milyen kötelezettségek és egyéb terhek járnak együtt a vállalkozás átvételével.

A cégátvilágítás akkor is hasznos lehet, ha tulajdonostársként szeretne képbe kerülni cége valós pénzügyi helyzetével, kockázataival.